Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Friss topikok

A Mogyik számlálója

vv6 bullshit generátor

 


 

 

 

 

 

 

Melyik paraszt legyen a király ?

2016.05.29. 19:44 nosce

Több mint 10 hét farmi cumshot után, több mint 2 hét éhezés után, Heni elfuserált kolbásztöltése után,


henikibubl.jpg

I. Norbinus (Norbi et Urbi) cölöpről lepottyanása után, ŐsemberAttis önnön keresztre feszítése és 5 párbaja után,

a két d(k)anos rendes embör Gergő:

gergobubl.jpg

malactáp Gaben:

gabobuble3.jpg

 

és az  instant megkanolt Szinti:

cintibubl.jpg

mind arra vártak, h a rendes embörök eldöntsék szavazataikkal, melyik paraszt legyen a király.

A farm  története röviden:
    Elöször Danit párbajban kicsomózta Dóri, Sanya lefűrészelte túzoltót, a földhöz tapadó Heni kihúzta Vivit, közben a hallgatag Gergő becserkészte a kissé körülményesen fogalmazó Brigit. Szerelmük nehezen indult, de végül a mazsola bor próbát is kiállta,  bár Brigi az ajtófélfával is smacizott közben.
Aztán jött a nagy Attila korszak, kihajította Diát, aztán Sanyát, közben a farm erős lánya lepottyantotta I Norbinust ,utána Attis Dórira kötötte a nyúl cipőt, lemorzsolta Brigit is, de ütközött végül a farm erős lányával, és beragadt a mocsárba.

    És indul a sóóóóóóóóóó:
Zé közben kölcsönvette Attis bajszát és köszönti a pajtában megjelent nagyérdeműt, ahol Heni is ott figyel. Zé mellett Ancsa csak biodíszlet, úgy beszürkül a müscsi alatt , h a görbe láb védjegyét észre se vesszük, csak az ordítozását.

Bevágják a farmereket, üziket kapnak, Gerit Brigi nagyon szerizi, Cinti egyik szeme sír a másik üveg, ja nem, nevet. Azután a párbaj utáni bulit csapatják a müscsiben.

Jól bebasztak , Gaben meg Geri kileste Cintit fürdés közben, mind2-n rámerevedtek a mellére, Gaben már a punci borotválását is látta, Ettől felkanoltan Geri ráfeküdt késöbb az ágyban Cintire, de akkor még nem indult be a vidia kéménységű farm csajszi. Ne dőlj be Gaben Cintinek, semmit nem ad az ember szájába, csak beszél - mondja Geri, én jó kislány vagyok - így Cinti, mire Geri meg visszadzsal kongóhoz, álló farokkal.
Reggel Gaben imádkozik a farönkök fitnessz Istenéhez a kertben, Babóca közben ott ministrál. Aláfestésként Geri kemény ujjazásba kezd Cintivel az ágyban, mikro sikongatással és sóhajokkal, eközben  Gaben hálát ad az élményekért, közben Cinti is beteljesül és Ő is nagy sóhajjal ad hálát az élményért.  De vissza a pajtába Zéhez.
Brigi arcáról lesett a mékup közben, ki is mutatta h nincs most önmagával balanszban. A tények makacs dolgok -  mondja, nagy ostabaság volt Geri  részéről egy ilyet betolni - válaszolja Zének. Erre a közönség felnyerit a pajtában

A maradék farmerek népi göncben örülnek Zé bejelentkezésének. Cinti bízik benne h ő nyer, Gábor 15 percben mondja el, h izgul. Tehát izgul.Azaz izgul. Gergő szerint minden úgy lesz ahogy lesz, őt nem izgatja.
Az állás ekkor fantomizálva
30%, 36%,34%

Cinti kisfilmje: A túlalvásokról az ordibálásokról a konfliktusba beleállásokból áll. Lapozzunk. Cinti büszke és kéri h szavazzanak rá.

Gaben kisfilmje, megmutatja az aranyköpéseit. Gabónak jó volt visszalátnia magát , nem is gondolta volna h ilyen képeket is tud vágni. Az izom sorvadása miatt nem izgul, mert malactáppal otthon majd megküldi, és 2 hét alatt kipattintja magát. Ő is várja a szavazatokat

Geri filmjében Geri vall: Kongó Geri lelkének a kivetítése, jó ha ott van mellette, szereti. Brigi le van szarva a filmben, a központi elem Attilla és az állatok viszonya, a védettségi győzelmei, na és kongó. Geri szerint a védettségek megmutatták h ő tűzön vizen át tör a győzelemre. Kivi lennék hány téglát régészkedett volna ki a mocsárból és mikorra, ez a szent embör :)

Geri védőbeszéde szerint egy meleg otthonra vágyó emberre kéri h szavazzanak. Brigi erős grimaszt vág ahhoz, h Geri vele képzeli el a zéletét. Geri vagy emlékezetkiesésben szenved, vagy bizik abban h Cinti majd igéretéhez híven nem áriulja el h mi történt. Geri szerint Cinti a 3. Gabo szerint Geri, és lássuk a mostani állást, ami nem máááássss:

mint h Cintinek reszeltek ő a harmadik, megy haza. Egy kanolással gazdagabban, de 20 millával karcsúbban.

Cinti ki a pajtába és Zé kérdezi h milyen érzés? Hát milyen Zé bazdmegggg, nagyon szar te gyökér- gondolja Cinti. Cinti szerint az volt a baj h szar volt a kampány filmje, mert nem azt az oldalát mutatta meg, amilyen ő valójában. Vaj az melyik lehet ?

A szünet és a több tucat reklám után az állás MOST: DE előbb Gabo örül h itt van, és van olyan egyéniség h nyerjen.. Gergő meg úgy volt vele, h amíg rajta múlik, minden párbajt megnyer.

 Tehát az áááállllááááásss:

61% 39% ,valaki nagyon elhúzott - mondja Zé. Gaben bízik benne h ő a több %-os kép. Gergő azt kéri h biztos ami biztos szavazzanak rá, mert egyik fantom képen sem látja a szakállát. Szavazzanak mondja Zé is, végül is neki is abból dől a lé.

Újabb Gaben felszopó film, Sanyát az apjának tekinti, mert vele tolta a malactápszert. A legnagyobb erőt a berátnője adta neki, mikor bejött, a gyomra a torkában volt, a szerelem minden jelét produkálta. Gaben a legbüszkébb a kecskefejő állásra, ami mondjuk meg, ritka nagyon szar volt. Reméljük nem ez volt Gaben életének fő műve :). Gáborként érkezett és farmgáborként megy, ez a legnagyobb elismerés számára - mondja.

Gabennek beakadt a kecskefejő állás, Zének megint megemlíti a film utáni felszopásban, reméljük ha visszanézi, hamar elengedi ezt a témát.

És most jön Gergő felszopó film. Kongóval és Brigivel találta meg legkönyebben a hangot. Bevágják Brigi csőrözéseit is a biulizókkal. De Gergő mottója, ha elromlik valami nem eldobni, hanem megjavítani. Ne most lesz  majd mit, a Cinti kefélés után kikalapálni a kapcsolatukon.

Zé rákérdezett, h mi történt reggel Cintivel. Geri szerint csak bohóckodott, Cinti szerint: ki, hogy nevezi. Arra gondolhatott sztem,  h Cinti előbb megpolírozta a bohócát, ő pedig betolta neki. Gergő Zé kérdésre válaszul, reméli h Brigi is majd  poénra veszi a bohóckodást.

Attis a pajtában ugrálva vezényel a közönségnek, h tolják ezerrel az utolsó percben is Gabenre. Majdnem szívinfarktust kapott, le is ültette Zé, két szerki meg előkészítette az újraélesztőt, de NEM, hanem visszaült a helyére.

Mindenki majd beszarik az izgalomtól, de előbb kis reklám sztem. Gaben szerint akármi lesz, jó lesz, de gondolom a 20 millával még jobb lesz.

A végeredmény nem változott, 61%,39%. De az engedélyezett reklám időt már ellőtték így kapcsiból jön az eredmény 61%,39% Gabeeeeeeenn javára. Ezentúl arany lapáttal eheti a malactápot, évekig. Úr'sten, bassza meg - örül Gaben. Megköszöni a dézsának h beleállhatott és mindent megköszön minden tárgynak. Minden vasárnap ott lesz a templomban ezentúl - igéri.

Gergő kijön másodikként kivi leszek Brigi a nyakába ugrik-e. NEM. Drága baszás volt ez Geri, aludhatsz tovább kongóval - gondolom én. Zé kérdésére h mi lehetett szerinte az ok, azt vetíti makacsul, h az történt h Gaben több szavazatot kapott. Most nincs hova mennie legfeljebb az adósok börtonébe,- mondja, de reméli Brigi befogadja. Brigi ezt kibírta röhöhögö görcs nélkül. Talán kongót magához veszi ha Geri homi lesz, Geri meg bohóckodhat tovább.

Most Gaben jön ki,  vele örül a farmlakók többsége, FitnesszSanya is ott headbang-gel (sztem majd befűzi h szálljon be a középájrópai fitnesszterembe a 20 millából, tuti lehúzza valamivel az öreg róka), Gaben meg most már hazamehet, jól megsimogatni a zacsit.

Auréliónak és Pinkinek meg igaza lett. 

Ez a történet vége, fuss el véle.

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nosce 2016.05.29. 19:46:56

elsőőőőőőőőő haha

nosce 2016.05.29. 20:04:01

Zé közben kölcsönvette Attis bajszát

nosce 2016.05.29. 20:19:25

heni is ott figyel a pajtában

nosce 2016.05.29. 20:59:38

tezsvirek itten most élő hogyvoltírás megyen :)

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.05.29. 21:39:28

Most akkor volt dugás?

Egyértelműen nem nyerhetett Gergő. Ez alap volt. Kutya, stb.

Cintia vicc.

Maradt Gábor.

nosce 2016.05.29. 21:42:33

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka:
volt, csak itt nem mutatták az előzetesben látszott h mozog a takaró :)

Krétagarbó 2016.05.29. 22:04:41

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: sztem csak kézimunka. De ezt akkor is elbaszta Geri. Lehullott az álarc a végén vagymi.

Krétagarbó 2016.05.29. 22:06:08

@nosce: Tök jó lett a posztcsi Farkaska. Hiányzott az írás? :)))

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.05.29. 22:15:03

@nosce: @Krétagarbó: sosem nyerhetett volna. Mint Attila sem. A kutya miatt. Gábort meg nem véletlenül hozták be. Nekem onnan világos volt, h ki lesz a végén. Gergő kénytelen volt, sztem, dolgozni a negatív népszerűségen. Ez volt a biztos. Sztem.

nosce 2016.05.29. 23:55:56

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka:
nem hiszem h ennyire belenyulnának, Gergő elkaszálta saját magát is simán :)
Mondjuk az se dicsőség h egy féldebil nyeri a végét, és majd nerobolba rakja a lóvét:)

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.05.30. 06:03:40

@nosce: számomra meg egyértelmű. Onnan, h ekkora előnnyel indult, nem nyerhetett. Az rtlből meg én mindent kinézek.

Krétagarbó 2016.05.30. 06:48:03

@nosce: sztem is simán sikerül ez Gergőnek, nem akkora észlény, pl Brigit is milyen műveltnek gondolta, csak azért, mert az lenyelt egy idegen szavak szótárát.
Nem hiszek az ilyen körmönfont konteókban.

nosce 2016.05.30. 06:53:43

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: @Krétagarbó:
az h a retek felszopó összevágásai tendenciózusos volt, egyértelmű. Amíg nem mutatták a paplanszexet és közben Gaben imádkozását (ami valszeg nem egyidejű volt), elég szoros volt az állás. De végül is Gergőt és Cintit is a (száraz)dugás nyírta ki nem pedig maga a vágás :)

nosce 2016.05.30. 06:57:26

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka:
persse írtam én is már a farm elején h nonszensz lenne ha gergő nyerne a kutya miatt, és lehet ha nem ez akkor lehetett volna más amivel kinyirják. Ha Cinti Gabent viszi ki mint ahogy Zé sugallta neki akkor más az aeredmény tutira

nosce 2016.05.30. 08:31:30

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka:
Köszönöm MINDENKINEK !!!!

Szüleimnek,tanáraimnak akik lehetővé tették h megnyerjem e nemes vetélkedőt !!!! Ez egy kis lépés az emberiségnek, de nagyon nagy ugrás nekem.

Ay Mama, Que paso 2016.05.30. 10:55:35

Öntsünk tiszta vizet a pohárba. Szomjas valaki?

u.i. mi ez a kutyás incidens?történt személyi sérülés?hatóságot értesítette valaki?vagy nekem kell?

nosce 2016.05.30. 11:48:52

@Ay Mama, Que paso:
ááá nem történt semmi. A kutyás véletlenül ráhúzta az ujjára Cintit bohóckodás közben, de már mikerült leszednie róla

Ay Mama, Que paso 2016.05.30. 13:09:19

kepfeltoltes.hu/view/160530/F_nyk_p0676_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Feketerigó. Nagyon rossz helyen van a fészek,úgyhogy az erőn vagy Istenen múlik,hogy mi lesz a sorsuk. Attól függően, hogy a szülők jedik, vagy keresztények. Én persze,nem avatkoztam be ahogy azt Herman Ottó Ornitológusok kézikönyvének 23. oldalán olvastam a 12.fejezet negyedik bekezdésében. Bízom Istenben és az Élet elpusztíthatatlan körforgásában.

nosce 2016.05.30. 15:49:23

@Ay Mama, Que paso:
szegények, de legfontosabb h macska nyest egyebek ne férjenek hozzájuk

Lilith.Inanna.1 2016.05.30. 19:32:30

Még nem késtünk el.Ma Janka, Zsanett névnap van.

Lilith.Inanna.1 2016.05.30. 19:34:57

@nosce: Mogyi nagyon jó lett a posztcsi. Gratu az első helyér. Ez lehetne a köv poszt témája, ha már hónapokat vérverejtékkel küzdöttünk. :))

Lilith.Inanna.1 2016.05.30. 19:45:27

Mai menőzés letudva. :)

nosce 2016.05.30. 21:05:38

@Lilith.Inanna.1:
jól tolja, jó a ritmus érzéke :)

ő-szinte 2016.05.30. 23:57:46

@Lilith.Inanna.1: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2016.05.30. 23:58:57

@nosce: micsudi posztcsi lett :O ;) <3

ő-szinte 2016.05.31. 00:01:30

gergő tényleg elkúrta, ez van
bár sztem a verseny max szorosabb lett volna
a kutya előny votl nem hátrány sztem
csak az nem mikor ő ment le kutyába briginek :DDD
ha gábort vitte volna szinti, akkor nyert volna gergő

nosce 2016.05.31. 06:13:32

@ő-szinte:
a kutya persze h előny volt, nem is értem hogy gondolták a reteknél h valakinek ekkora sanszot adnak

nosce 2016.05.31. 06:14:34

@ő-szinte:
geri és brigi ölelgette a végén egymást, mégis elfogadta brigi a bohóckodást ? :)

Ay Mama, Que paso 2016.05.31. 11:03:33

@nosce: hát ők elrontották a legfontosabbat

Lilith.Inanna.1 2016.05.31. 15:02:17

Angéla, Petronella névnap van.

nosce 2016.05.31. 15:31:01

@Lilith.Inanna.1:
ezek jól összepárosodtak :)

nosce 2016.05.31. 15:34:07

@Lilith.Inanna.1: @Ay Mama, Que paso: @Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka:
egyszer találtam egy fészekből kiesett kisrigót. Megfogtam és visszatettem a fészekbe, de erre mind megijjedt és kiugrott a fészekből és a fűben szanaszét szaladtak. Nemtom hányat találtak meg belőle a szülők és hányat a ragadozók, de többet nem avatkozok be

Lilith.Inanna.1 2016.05.31. 17:14:14

@nosce: Hát nem tudom mogyi.
Nekem azt mondta az anyukám mikor kicsi voltam, hogy a fészekből kiesett kismadárhoz tilos nyúlnom, mert akkor a mamija nem fogadja vissza és meghal.Bennem ez mély nyomot hagyott. :)

nosce 2016.05.31. 17:42:47

@Lilith.Inanna.1:
"mert akkor a mamija nem fogadja vissza és meghal."
nekem is ezt mondták, de ez nem jó duma, mert ugye ha kiesik az anyukája sskk nem tudja visszavinni nem macska v kutya h a nyakánál fogva cipeli :)

Pácsó Ármándó 2016.05.31. 18:49:15

Hetvennegyedik! :-)
Jó a poszt nagyon, ki írta? :-))

nosce 2016.05.31. 21:23:35

@Lilith.Inanna.1:
jó csak én ebből vezettem le h akkor visszateszem és történt ami történt :)

nosce 2016.06.01. 15:24:42

@Ay Mama, Que paso:
a nagyobb macska mondjuk egy tigrincs ?

Lilith.Inanna.1 2016.06.01. 16:20:00

Meg dobozolok,majd jovok.

Ay Mama, Que paso 2016.06.01. 16:53:13

@nosce: nem, egy tigrisnek le kell hajolnia ehhez a fészekhez

2016.06.01. 16:53:59

@nosce: gyönyörű fiú volt :(

nosce 2016.06.01. 17:10:05

@Ay Mama, Que paso:
szerencsétlen szülők elég gyakorlatlanok lehetnek akkor

Ay Mama, Que paso 2016.06.01. 17:11:46

@Neytiri1: te mit csinálnál a szabálysértő autósokkal? én feketerigókat tömnék a beleikbe, hogy azok kilyukasszák, majd fahéjjal kezelném a sérülésiket, ha ez nem lenne elég népszerű visszavezetném a gladiátor viadalokat is minden páratlan hétfőn

nosce 2016.06.01. 17:12:10

@Neytiri1:
elképesztő ami vele történt

Ay Mama, Que paso 2016.06.01. 17:13:40

@nosce: Első Fecske program és azt is épphogy megkapták,a CSÓKról lemaradtak, ez jutott

2016.06.01. 17:25:50

@Ay Mama, Que paso: semmi esetre sem használnék fekete rigókat, azok nem szeretik az emberi belet. Én a kipufogót dugnám oda hátra úgy, hogy közben jár a motor. A sok-sok ember lufit pedig május elsején ereszteném fel az égbe a békegalambok helyett.

2016.06.01. 17:31:06

@nosce: amit én láttam videót nem csinált a gyerekkel semmit. Megértem, hogy bármit csinálhatott volna, de talán a figyelmét el lehetett volna vonni valamivel. Csodálatos állat a gorilla, nem azért mert védett és kevés van belőle. Az ember és az állat keveréke. A szemükben minden ott van...
A szülőket remélem elítélik, és nem holmi csip-csup, tessék-lássék büntetést kapnak.
Haramble pedig az egyik legszebb arcú fiú volt, amit én eddig láttam.

nosce 2016.06.01. 17:44:24

@Neytiri1:
De a szülő megbüntetése már nem adja vissza Haramble-t
azért van abban valami elképesztően egocventrikus önzőség az ember részéről, h emberből van majd 9 milliárd a gorillából meg párszáz és mégis a gorillát lövik ki bár még nem csinált semmit. Addig nem szabadna gorillát, de semmilyen más állatot sem tartani amíg nincs más eszköz ilyenkor, villany bot vagy háló a tetején is végig, vagy miottomén, de hogy az egészbe szarnak bele és kilövik a gorillát hát az késsz

2016.06.01. 17:53:00

@nosce:
számból vetted ki a szót, akartam is írni, de aztán lemaradt, hogy ennek az édes gorilla fiúnak az életét már nem adja vissza semmi, a szülők büntetése sem...

Ebben az ember teremtette világban mindig valakinek meg kell halnia, hogy valamit a teremtő ember felfogjon és változtasson.

Gyerek hal éhen, mert papírmunka meg jogszabály megakadályozza, hogy valaki intézkedhessen. (ez nem ide tartozik tudom)

Egyáltalán miért tud egy 4 éves gyerek csak úgy bemenni egy gorillához? Csak annyi, hogy lép, beesik, és már bent is van?
Hogy a szarba? Ez az állat nem egy cica, miért nincs úgy védve, hogy ne lehessen ilyen egyszerűen bekerülni???
Egy 4 éves gyerek átlép egy kerítést?

Nagyon sajnálom őt :(
És örülök, hogy ennyi ember érzi így, ez viszont szívmelengető.

nosce 2016.06.01. 18:22:59

@Neytiri1:
majd akkor lehet szívmelengető sztem, ha kidolgoznak valami protokollt az ilyen esetekre

2016.06.01. 18:37:16

@nosce: remélem, hogy ez az eset meghozza ezt a protokollt.
Elég nagy visszhangja van, sok állatvédő emelte fel a hangját, és egy állatkertben nem az embert kell megvédeni az állatoktól, hanem az állatokat az emberektől.

nosce 2016.06.01. 18:43:22

"A szír férfinek a szigorodó határellenőrzések miatt nem sikerült még eljutnia Svédországba, hogy sikerrel egyesíthesse a teljes családot. Al-Hasszannak összesen három felesége és 20 gyermeke van, közülük azonban két feleség és 12 gyerek még Szíriában van.
.
Daham al-Hasszan a lapnak elmondta, hogy a Korán lehetővé teszi számára, hogy ennyi felesége legyen, ő pedig szeretné fenntartani a muzulmán életvitelét Skandináviában is."

Gergő ha felveszi a muzulmán hitet, akkor egy családban élhet Brigivel is meg Cintivel is

nosce 2016.06.01. 18:47:41

@Neytiri1:
Sajnos nem nagyon látom h mozdulnának, mindenki csak azt hajtja h esztet mondja a jogszabály mintha az jelentene bármit is, 1 nap alatt módosítani lehet és hatályba is léphet pl. Mo-n

nosce 2016.06.01. 19:16:46

@Ay Mama, Que paso:
na majd akkor jövőre, mert ahogy láttam 3 fiókánál többen gondolkodnak

Ay Mama, Que paso 2016.06.01. 21:28:46

@Neytiri1: ezt a zöld pártok könnyen megtámadhatják

Ay Mama, Que paso 2016.06.01. 21:38:05

@nosce: majd én!egész egyszerűen le kell cserélni az állatkeretekben az állatokat állatjelmezbe bújt emberekre.
csak előnye van
- csökken a munkanélküliség
- egy bálna jelmez eltarthatna egy kisebb falunyi embert
- az állatok otthon maradhatnának
- lehetne dobálni emberi ételt a ketrecbe
- ne is kéne ketrec
- meg lehetne simogatni a tüskés rájákat és a kobrát
- embernagyságú pillangók!!
- Dárdai Pali!!
- jelmezkölcsönzés
- emberméretű kacsák, aranyhalak
- 100% humánum

Remélem megvalósul!! Szívesen lennék nyolctól délig részmunkaidős rozmár veszélyességi pótlékkal és egyéb juttatásokkal.

nosce 2016.06.01. 21:51:20

@Ay Mama, Que paso:
mondjuk én nem lennék gorilla, mert a hülyék így is kilőnének

ő-szinte 2016.06.01. 22:38:13

Élek még, csak jöttek értem az ufók :DDDDDDDDDDDD

nosce 2016.06.02. 08:38:09

@ő-szinte:
pataky is ott volt ? :)

Ay Mama, Que paso 2016.06.02. 15:28:37

@nosce: a gorillákat lellövik ugye?

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: tizenhétszeres a túljelentkezés a koalára, meglátom mit tehetek, billegető cankó nem akarsz lenni?

nosce 2016.06.02. 16:45:34

@Ay Mama, Que paso:
esetleg lehetnék én a yeti ?

Ay Mama, Que paso 2016.06.02. 16:50:59

@nosce: hiánycikk az eredeti jetibőr, de ha lesz is Zámbó Árpád is jelentkezett a munkára.ugye tudod hogy ez mit jelent?

nosce 2016.06.02. 19:02:15

@Lilith.Inanna.1:
na hála isten azt hittem már világvége van

Lilith.Inanna.1 2016.06.02. 19:21:58

@nosce: Hát mogyi, nagyon húzós hét van mögöttem.elfáradtam. :)

ő-szinte 2016.06.02. 22:42:31

@nosce: nem, de szikorát határozottan hallottam :O :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2016.06.02. 22:43:48

@Lilith.Inanna.1: én is, de kilátástalan a regenerálódásom :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD :S :D

Ay Mama, Que paso 2016.06.03. 10:37:09

@nosce: semmi jót.

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: az állások 89%a be van töltve mert sikerült a közmunkaprogramba beemelni a emberkert vállalkozást

nosce 2016.06.03. 10:59:01

@Ay Mama, Que paso:
amikor 2 jelentkező is van egy állatra, nem kéne tendert kiírni ?

Lilith.Inanna.1 2016.06.03. 11:02:22

@nosce: Jöttek sok helyről,Győr, Pest , Gyöngyös, stb. Már csak 4 darab van. Jól vannak a drágáim. Lassan ebédidő nekik. :))

Lilith.Inanna.1 2016.06.03. 11:04:40

@ő-szinte: Mára lazulást terveztem, de abból már nem lesz semmi. Talán jövő héten valamelyik nap összejön. :))

Lilith.Inanna.1 2016.06.03. 11:07:22

@nosce: Van egy ilyen vörös perzsánk.Kinti cica.Amikor megfésüljük bedurcizik és olyankor eltűnik 3 napra. :)

Lilith.Inanna.1 2016.06.03. 11:09:25

@nosce: Ezt nem néztem ám meg. :D :D (hazudtam)

Lilith.Inanna.1 2016.06.03. 11:11:34

Egyébként Áronka, Józsi és Ármándó hol van?

Ay Mama, Que paso 2016.06.03. 11:20:04

@nosce: állatja válogatja, mert pl a mamutot a Pósalaky család viszi, de kell nekik egy külsős, akinek jó a látása. A te esetedben(Jeti) a legfőbb gondunk, hogy nincs mérvadó arány, hogy mekkora egy Jeti. Mondtuk Árpádnak, hogy lehet hogy két emberes a jelmez, de megsértődött, hogy ő egyedül akarja.Tudod mű vész világ....
Tendert nem írunk ki, amióta Mészáros Lőrincz a vaddisznó.

ő-szinte 2016.06.03. 14:31:10

@nosce: tuti nem romlik el :DDDDDD

ő-szinte 2016.06.03. 14:32:18

@Lilith.Inanna.1: én is a jövő hétre bízom magam
Mert ugye jönnek a kacsákok

ő-szinte 2016.06.03. 14:34:03

@Ay Mama, Que paso: ez mind szép, de mi van katával? Mostanában nem vagy túl hűséges hajlongója :DDDDDD

nosce 2016.06.03. 16:38:27

@ő-szinte:
Kata jelentkezett az emberkertbe, ő gyík lett

nosce 2016.06.03. 16:39:12

@Ay Mama, Que paso:
túl sok a vaddisznyó manapság

nosce 2016.06.03. 16:40:00

@Lilith.Inanna.1:
az anyukája eteti még őket vagy már tányérból szopnak ? :)

nosce 2016.06.03. 16:41:23

@Lilith.Inanna.1:
Áronka tarhonyát termeszt, józsi veri a faszát valahol, pácsó meg macskázik szintén valahol :)

2016.06.03. 17:17:31

@nosce:
faktor.hu/faktor-magasabb-korlatot-epitenek-az-allatkertben-hogy-ne-kelljen-leloni-tobb-gorillat?source=hirkereso

korlátot építenek a gorillákhoz.

És van egy kép a két kedves, szimpatikus szülőről is.

Remélem a többi állatkert is megvizsgálja a bejutást az állatokhoz.

Olvastam egy cikket, pár éve máshol is beesett a gyerek, ő meg is sérült, feküdt a földön, és őt a gorilla adta oda a gondozóknak. Nem bántotta.

2016.06.03. 17:19:48

@Neytiri1: persze tudom ez már rajta nem segít :(

nosce 2016.06.03. 17:40:06

@Neytiri1:
tényleg az a baj h nem lehet ujra bootolni a gorillát miután megmagasították a kerítést:)
remélem azért dns-t vettek belőle
ez egy video egy korábbi esetről
www.youtube.com/watch?v=sfC0gyCbpR4
itt nőstény találta meg talán azért nem akarták lelőni

nosce 2016.06.03. 17:41:45

@Neytiri1:
Harambe simán játszhatott volna a majmok bolygójában

Lilith.Inanna.1 2016.06.03. 18:43:13

@nosce: Már elválasztottam őket.Kaptak pépest,utána megtanultunk szép fokozatosan darabost enni.Ha kimegyek az házból, egyből a lábam alatt vannak. :D Aranyosak, csak 2 lépést nem tudok tőlük tenni.:)

2016.06.03. 18:44:42

@nosce: igen ezt a videót láttam.

Haramble-ról azt olvastam még, hogy arra tanították meg a gorillákat, hogy sípszóra bemennek a belső kifutóba, a két lány be is ment, de ő nem.
Szegénykémnek ez lett a veszte.
Védte a lányokat, védte a gyereket, kíváncsi volt, ki tudja.

Szerintem az is baj ilyenkor, hogy a sok barom sikoltozik meg ordítozik, rohangászik, az is összezavarhatja, hiszen nem ahhoz szokott.

Egyébként hol volt a gondozója? Nem tudom, hogy milyen a kapcsolat egy gondozó és a gorilla között, hiszen a méret- és erőkülönbség óriási, de ezek okos állatok, talán egy érzelmi kapcsolat kialakul közöttük. Nem tudom ő mit csinált közben, nem tudott semmit tenni, hogy Haramble hagyja a kisfiút?

Én úgy érzem inkább nagy fejetlenség alakult ki az állatkerti dolgozók között és ők maguk sem tudták mi legyen, hogy legyen, aztán jött egy főokos és azt mondta ziher ami ziher golyó, erre jogszabály is van, ebből baj nem lehet.
Hanga Zoltán is azt mondta, hogy jogszabály van, hogy első az ember.

Talán az a legmegemészthetetlenebb az, hogy csak feltételezés volt, hogy bánthatja is, és a feltételezés is elég volt ahhoz, hogy megöljék.

Én az állatkertben is egyedül Golót (35 éves) szoktam megnézni igazából, és majd kiugrik közben a szívem a helyéről, olyan kisugárzása van. A többi nem különösebben érdekel, a fiam miatt persze végig nézzük, de én a többinél inkább szenvedek.

Haramble a legszebb bolygós majom lett volna...

2016.06.03. 19:53:58

@nosce: "Jane Goodall (a világ tán legismertebb főemlőskutatója) levele, amit az állatkert igazgatójának, Thane Maynardnak írt:

„Kedves Thane, nagyon sajnálom, hogy egy olyan döntést kell védened, AMIVEL TALÁN MÉG MAGAD SEM ÉRTESZ EGYET” - kezdte levelét. A gyorsreagálású kommentelőkkel szemben Goodall nem foglal rögtön határozottan állást az ügyben, bár leveléből érezhető, hogy vannak kételyei a döntéssel kapcsolatban.

„Próbáltam látni, hogy pontosan mi is történik - úgy tűnt, mintha a gorilla átkarolta volna a gyereket - mint a nőstény, ami megmentett és visszaadott egy gyereket a chicagói állatkertben” - írta, utalva egy 1996-os esetre, amikor egy hároméves fiú esett be a gorillák kifutójára, de a Binti Jua nevű nőstény, hátán a kölykével, megóvta a többiektől.

Goodall emellett leginkább a többi gorilla lelki békéjéért is aggódik. "Hogy reagáltak a többiek? Hagyjátok, hogy láthassák, és meggyászolhassák? Ez nagyon fontosnak tűnik" - írta"

És mi még nem is gondoltunk Haramble társaira...

nosce 2016.06.03. 21:12:30

@Lilith.Inanna.1:
de azért még tallyznak odakint a mamával, nem ? :)

nosce 2016.06.03. 21:14:38

@Neytiri1:
ez tényleg szörnyű én is úgy láttam h Haramble inkább mentené mint bántaná. lehetett volna hang vagy fénygránátot bedobni ami nem tesz kárt benne

Lilith.Inanna.1 2016.06.03. 21:41:59

@nosce: Igen.Bár mondjuk a mami nagy ívben kerüli őket, nem akar már szoptatni. :)

Lilith.Inanna.1 2016.06.03. 22:11:17

@nosce:Igen. Elege van belőlük . :)

nosce 2016.06.03. 22:14:11

@Lilith.Inanna.1:
akkor nem kell már sokat bujcsiznia :)

Lilith.Inanna.1 2016.06.03. 22:20:33

@nosce: Remélem mogyi, mert már picit én is unom. :)

ő-szinte 2016.06.04. 04:49:21

@Lilith.Inanna.1: én meg a kacsákat, most konkrétan kireptették őket a szórakázó helyről, elég kellemetlen volt :/

2016.06.04. 13:04:02

@nosce: több ember nyilatkozta, hogy védte a gyereket, így húzza el a saját kölykét is onnan, ahol úgy érzi bántódás érheti - mutatták videókon.
A sok hülye ember üvöltött, ordított, sikítozott, és ő szerette volna ebből a megőrült környezetből kivinni, ezért húzta el a kifutó másik, emberektől távolabbi részébe.
Olyan finoman fogta meg a hátát, meg a kezét, és segítette felállni. Ha bántani akarta volna, gondolom rögtön meg tudta volna tenni - de nem tette.
Remélem nem követik el azt az undorító baklövést, hogy kitömik és kiállítják az állatkertben!

ő-szinte 2016.06.04. 13:52:15

@nosce: először is vérig sértettek, mert szinte kötelezni akartak némi escort munkára (hiába mondtam, hogy ilyet itt nem csinálnak a kacsapásztorlányok), majd vállalhatatlanra és erőszakosra itta magát az egyik, aztán még a saját haverjainak is nekiment...szép este volt :S :)

Lilith.Inanna.1 2016.06.04. 19:34:26

Mogyi meg a Mama Black Sabbath-on van?

ő-szinte 2016.06.04. 20:09:31

@Lilith.Inanna.1: nem tudom, lehet, hogy csak magukon kívül ;DDDDDDDDDDD

Lilith.Inanna.1 2016.06.04. 20:15:40

@ő-szinte: Mondjuk Mama el szokott tűnni napokra, na de Nocsi soha. Koncert a héten volt, gondoltam beugratom őket.:)

ő-szinte 2016.06.04. 20:19:06

@Lilith.Inanna.1: de hát mogyi ma kommentelt ahogy látom :)

Lilith.Inanna.1 2016.06.04. 20:31:55

@ő-szinte: Talán holnap már lesznek. :)
Lelépek, vigyi magadra. Puszi. :)

nosce 2016.06.04. 20:32:21

@ő-szinte: miért egy kis pippantás igazán beleférhetett volna :)

nosce 2016.06.04. 20:32:49

@Lilith.Inanna.1:
Mama lehet én bizti nem :) esetleg busi :)

nosce 2016.06.04. 20:34:00

@Neytiri1:
én nem bánnám ha kitömnék megmaradna az utókornak h milyen szép gorillát lőttek ki

busifa 2016.06.04. 21:36:50

@nosce: Sabbath nem , de Kreator igen !

2016.06.04. 21:54:20

@nosce: én romantikus alkat vagyok, a testét az élőhelyén temetném el, vagy ott szórnám el a hamvait.

A kitömést semmilyen élőlénynél nem szeretem, és nem is nézem meg őket.
Valószínű gyerekkori élmény miatt.
Biztos sok kitömött madarat, rókát, őzet láttam, és mély nyomott hagyott a poros, fakó szőr és toll, semmibe révedő üvegszem, fénytelen pata és köröm látványa.

nosce 2016.06.04. 21:58:22

@Neytiri1:
miért ?
tutankhamun-t is kitömték :)

2016.06.04. 22:18:25

@nosce: viszont a családnak adnék egy életnagyságú posztert Harambléről és kötelezném, hogy a nappaliban helyezzék el.

nosce 2016.06.05. 09:17:35

@Neytiri1: különben nem tudnánk hogy néztek ki

Ay Mama, Que paso 2016.06.05. 12:07:45

@ő-szinte: egy óriási leleplezésen dolgozom,oknyomozó

@Lilith.Inanna.1: fúj sátánisták

@Neytiri1: én kötelezném őket, szigorúan kiszárított avokádókötéllel, majd amikor könyörögnek, bedobnám őket egy Black Sabbath koncertre, az Ördög-árokba

A gorillákat lelövik,ugye?

Ay Mama, Que paso 2016.06.05. 12:49:53

Send me an angel in the morning, darling
Send me Muhammad in the morning, baby

www.youtube.com/watch?v=lUCapn2URTU

Mr. Muhammad Ali

www.youtube.com/watch?v=XdBvluNI6xc

Mama Said Knock You Out

www.youtube.com/watch?v=vimZj8HW0Kg

nosce 2016.06.05. 13:10:45

@Lilith.Inanna.1:
én a régi rokk zenekarokat nem annyira csípolom. Lassúak, nem pörögnek 'stn bocsá uncsik :)

Lilith.Inanna1 2016.06.05. 14:12:33

@nosce: Semmit sem tudok rólatok,azt sem, ki milyen zenét szeret vagy nem szeret. :)

ő-szinte 2016.06.05. 14:21:47

@nosce: párizs de a legalja.hu támogatásával

ő-szinte 2016.06.05. 14:24:01

@nosce: amire a pina tapsikol ;DDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2016.06.05. 14:25:13

@Ay Mama, Que paso: az a tárgya, hogy hogy bírt eddig életben maradni? :DDDDD

nosce 2016.06.05. 15:11:46

@ő-szinte:
pina meg didi az mmkk :)

nosce 2016.06.05. 16:02:43

@Ay Mama, Que paso:
Mama javasolhatnál nekem zsírkirály összecsukható keríkpárt városi célra könnyü és kicsire öszegyurmázható

2016.06.05. 18:42:00

@Ay Mama, Que paso:
a "Védjük meg az avokádóköteleket a gorillagyilkos családtól" egyesület már olvasta is amit írtál és bár csak egy gondolatról volt szó, már most aláírásokat gyűjt, hogy ez ne történhessen meg.
Javasolnak valamilyen más gyümölcs vagy zöldség kötélszerűséget, azt mondják ők nagyon rosszban vannak az afrikai giant jiccama gyökerekkel, esetleg azt javasolják felhasználásra.

A gorillákat már nem lövik ki - legalábbis remélem nagyon meggondolják.

ő-szinte 2016.06.05. 21:08:48

@nosce: mogyi ezt jól átgondoltad? :DDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2016.06.05. 23:02:44

@nosce: bármelyik szakboltban jobb tanácsot kapsz mint itt tőlem

@Neytiri1: nem hallottam erről az afrikai gyökérről, Pákó az?

Ay Mama, Que paso 2016.06.05. 23:11:43

V. Trutko hangján Napló stílusban leplezek le egy titkos háborút:

Senki sem tudja hogyan kezdődött. Olyan ez mint a tyúk vagy a tojás(főnév) volt előbb. Senki nem tudja ki lőtt először. De itt vannak köztünk ma is és a harc folyik az étrendünkért. Valószínű, hogy ez is mint majdnem minden az őskorban kezdődött. Falfestményekkel mamutokról, kardfogú tigrisekről lehetettek az előfutárok. Mára külön üzletbirodalom és plázahálózat épül ezekre a titkos csoportokra.

Igen a húsimádókról és a vegetáriánusokról van szó. Köztünk járnak, de vajon ismerjük a titkukat?Igen. Pláne hogy agresszívebb egyedek kérkednek és fel is róják, ha te nem olyan vagy. Az egész egy eltévedt kókuszgolyóval kezdődött. Válaszként húsgolyóval lőttek vissza. Aztán bevetették a gránátalmát és ez volt a fordulópont. Háború indult a közétkeztetésért az egész villádon. "Hogy lehetsz olyan hülye hogy azt megeszed" -hangzott el a mondat Juliusi Cézársaláta és Bruthús közt. Tudjuk mi lett a vége március idusának. A szenátus telhetetlen volt és egyben tehetetlen. Kitört a nagy evőháború. Két részre szakadt a világ: a húsimádókra, a vegetáriánusokra és a mindenevőkre. Előbbi kettőről pizzát neveztek el, utóbbiak - a törpe minoritás- csak őrlődnek a fogak malmaiban, szájpadlások feldolgozó üzemeiben, fényreklámok neoncsöveiben. Az elnyomó osztályok harca pedig a fejük felett zajlik. Vegetáriánus tömegtüntetések, erőszak, legyilkolt, megcsonkított növények az egyik oldalon. Vér, nyers porcok, kiontott belek a másikon. Mára mindkét oldal mellé sztárok álltak be ezzel is megosztva az ételeket. Ki ne hallott volna Vincent Vegáról?Suzanne Vega, Las Vegas, Sajtkeresztúr, Vajszló ismerős?Vagy éppen Meatloaf, Meet the Flinstones, Bősárkány és Szalonna falucskája, hogy Kakasdot és Tyukodot ne is említsük. Mind-mind sötét titkok és étkezési szokások fellegvárai. Valahol a húsevőket üldözik, valahol a vegákat. De a modern, felvilágosult XX. század új szelet hozott a nagy háborúba. Ma már vannak vegák, akik nem esznek semmit aminek árnyéka van, kivéve fényevőket. Vannak vegák akik szerint a hal nem is hús. És vannak húsevők, akik szerint aki nem eszik húst az nem húsevő. Egy biztos, a biztonságos étkezés mára visszaszorult az otthonainkba. Zúgevők lettünk és ez a mi hibánk. Hagytuk, hogy az élelmiszeripar a fejünkre nőjön és olyan konfliktusokat generáljon, mint a spagetti westernek, torta vagy vacsoracsaták, evő versenyek és konzerv háborúk. Meddig kel még tűrnünk?Nekünk csendes többségnek, ezeknek a táplálkozási fasiszta söpredék gúnyos megvetését és erőszakba hajló facebook posztjait. Meddig?

www.youtube.com/watch?v=VZt7J0iaUD0

Ay Mama, Que paso 2016.06.05. 23:16:45

@ő-szinte: a kifejezéstelen arc nagyban hozzájárul a túléléshez, ebben olyan nagy Kata, sose tudod, hogy nevet vagy sír. ez a tulajdonság három győzelmet hozott neki az év főnöke választáson.
eddig

nosce 2016.06.06. 08:32:17

@Ay Mama, Que paso:
csak éppen rámmelegítenek valamit :)

ő-szinte 2016.06.06. 11:09:00

@Ay Mama, Que paso: háttenagyonkomolyvagy ;DDDDDDDD

ő-szinte 2016.06.06. 11:10:04

@Ay Mama, Que paso: asszem nekiállok tanulni tőle, ki tudja :O :DDDD

ő-szinte 2016.06.06. 11:11:29

@nosce: van új melegíthető óvszer? :DDDD

ő-szinte 2016.06.06. 11:12:23

@nosce: végülis, szereted a kihívásokat ;DDDDDD

Ay Mama, Que paso 2016.06.06. 11:58:16

"S lőn újra világosság
Eljövé az eljövő
És elhozza neked a fényt
Ami én vagyok
Az Úr
És nem lesz többé olyan hogy többé
Mert végtelen idők jövének"

Pál Könyve Prológus 4.33.

beérett a munkám!!
Csak tudnám ki az a Dárdai Alexandra?Feleség?Testvér?Gyermek?

static.origos.hu/s/img/i/1605/20160525dardai-pal-konyve.jpg?w=310&h=465

Lilith.Inanna.1 2016.06.06. 16:07:05

Norbert, Cintia névnap van.

nosce 2016.06.06. 16:08:06

@Lilith.Inanna.1:
ez durva h egy napon van a névnapjuk :)

nosce 2016.06.06. 16:14:23

@ő-szinte:
persze csak elég sprőd lesz utána :)

Ay Mama, Que paso 2016.06.06. 16:54:47

@nosce: Több dolog van égen s felden kedves Horatio mintsem azt bölcselmetek felfogni képes, de ez az arany középszer nem megy néktek, mert színház az egész világ és színész benne mindenki

www.youtube.com/watch?v=ysa5OBhXz-Q

Ay Mama, Que paso 2016.06.07. 10:59:47

@Lilith.Inanna.1: Bevezetném az állami névadást. Amelyik napon születsz úgy hívnak. Dupla ünnep, dupla ajándék, dupla kávé, Dupla Prága!!És bevezetném a vizet is Afrikába. Boldog születés- és névnapot Károly Róbert!

és most zene:

www.youtube.com/watch?v=xQN7A6Vl1H4

Ay Mama, Que paso 2016.06.07. 11:46:57

Keverem a júniust a júliussal. Szóval nehéz idők ezek nekem. Általában visszakérdezek, hogy 6. vagy 7. hó. De így is nagyon nehéz.

Lilith.Inanna.1 2016.06.07. 11:56:18

@Ay Mama, Que paso: Nem biztos, hogy szerencsés, ha mondjuk a lányok / fiúk az adott napon fiú/ lány nevet kapnának. De lehet a Csongor,Abád,Benedek, Lambert elég ütős lenne.
Mjúzik.

www.youtube.com/watch?v=X_TpxEldRy0

Ay Mama, Que paso 2016.06.07. 12:42:14

@Lilith.Inanna.1: Ez nem szerencse kérdése, hanem.

Azért nyerjük meg a 2016os labdarúgó Európa Bajnokságot mert:

- német edzőnk van, mint a görögöknek akkor
- senki nem számít
- Böde=Hariszteasz
- Papadopulosz Krisztakosz is nekünk szurkol
- Dárdai Pál miatt jutottunk ki
- éhes a válogatott a sikerre
- Leicester City
- a strandról megyünk az EBre, mint a dánok 92ben

Azért nem nyerjük meg a 2016os labdarúgó Európa Bajnokságot mert:

-
-
-

nosce 2016.06.07. 12:45:41

@Ay Mama, Que paso:
a vizet Afrikából az el nino épp most vezeti ki

Ay Mama, Que paso 2016.06.07. 12:51:07

@nosce: plusz egy ok, hogy bevezessem. Artézi kutakat ásnék, hogy művészet is csepegjen.

nosce 2016.06.07. 12:54:46

@Ay Mama, Que paso:
vagy költözzenek át Izlandba ott rengeteg hőforrás van

Lilith.Inanna.1 2016.06.07. 13:05:40

@Ay Mama, Que paso: Magyar foci betegeskedett, mióta Poldi bácsi nyugdíjba vonult a gyep gondozatlan maradt.Megszületett a nagy ötlet és a gyep köré stadiont építettek.Most már csak azért kell izgulni, hogy a sorsoláson ne hogy négyszögletes labdát húzzunk.Szeretem a focit- ezt egy borzas szemöldökű bácsitól hallottam a tévében.

Ay Mama, Que paso 2016.06.07. 15:52:55

@Lilith.Inanna.1: #jesuisegigerogyep
#prayforpoldi

Egyébként meg teherbe ejtettem a világgazdaságot, szóval most terhes idők jönnek.
Ráhel mikorra van kiírva? Méltatlanul keveset foglalkozik a média a miniszterelnök Úr unokájával.

Lilith.Inanna.1 2016.06.07. 19:20:49

@Ay Mama, Que paso: Nehéz szülés elébe nézünk.
Mert most másnak van prioritása.Még pedig az,Hány milliárdot lehet osztalékként leakasztani a kő nevű bizniszből.

ő-szinte 2016.06.08. 09:42:46

@Lilith.Inanna.1: ilyenkor mi is van, miről híres ez a nap?

Lilith.Inanna.1 2016.06.08. 09:57:48

@ő-szinte: Medárd veszélyes ember, mert ha esőt hoz, a búzát teheti tönkre, gondot okoz az aratásnál is.
Ha nem hoz esőt, akkor jó meleg lehet a nyár, a termés érhet, mi pedig mehetünk nyaralni.

Ay Mama, Que paso 2016.06.08. 10:06:51

@Lilith.Inanna.1: itt nem is olyan rég volt tüntetés, ismerem a szervezőket, volt köztünk alá-felé rendelt viszony és munkakapcsolat is.pont olyan szar alakok a hatalomban mint akik ellen tüntettek. szóval nem lesz nehéz szülés. jesuisrahel!prayforrahel.

@ő-szinte: leitatott, megmámorodtam. Medárd napján, ha a medve kibújik a barlangjából és nem látja az árnyékát akkor mézet ken a bundájába és belehempereg egy hangyabolyba.

zene por ti, Oh libertad divina libertad, vivir sin ti, es vivir muriendo

www.youtube.com/watch?v=qd5FB9q8h3U

Ay Mama, Que paso 2016.06.08. 10:11:46

@Lilith.Inanna.1: Az Szent Lőrinc aki belepisil a Balatonba.

Lilith.Inanna.1 2016.06.08. 10:14:49

@Ay Mama, Que paso: Látod velük csak a baj van. Az egyik vagy veret 40 napig vagy nem, a másik meg még az illemet sem tudja.Ezért nem szabad semmit megenni, ami a vízben él.

nosce 2016.06.08. 10:37:15

Chuck Norris a világ legjobb golf játékosa. Nem is kell ütnie, mert a labda magátol a lyukba gurul h elbujjon.

Ay Mama, Que paso 2016.06.08. 11:08:49

@Lilith.Inanna.1: Keresztelő Szent János vízben keresztelt. Cézár a Rubiconon átkelve vetette el a híres kockáit. Ahab kapitány a vízben ejtette el Moby Dicket. Kolumbusz Kristóf a vízen kelt át Amerikába. Nelson admirális is a vízben lett nagy ember. És Jézus is(Peter Sellers is) vízen járt. És most azt írod nekem, hogy ne együnk semmit a vízből?

nosce 2016.06.08. 13:43:58

@ő-szinte:
aki ilyenkor baszik az kétszer baszik :)

nosce 2016.06.08. 13:44:48

@Ay Mama, Que paso:
"Cézár a Rubiconon átkelve vetette el a híres kockáit."
Azóta már csak Andy vetheti a kockát

Ay Mama, Que paso 2016.06.08. 15:48:14

Egyébként nagy baj van!Mert elestem és nekidőltem a ökológiai egyensúlynak. Felborult. Szóval felborítottam az ökológiai egyensúlyt. Sajnálom. Tudom, hogy ez nem menti meg a bolygót,de talán megértik,hogy nem szándékos volt.Elbaltáztam. Most már nincs mit tenni, az erszényes farkasok sorsára jutunk mind.
Este szeretnék, halandzsa német és francia mondatokat írni. Remélem nem sérti senkinek a halandzsa nyelvek iránti érzelmeit.

Ay Mama, Que paso 2016.06.08. 16:13:33

Der wir sind wirklich Jägermeißter, oder was?

Que c'est la chamion d'le Europe bon, envir?

azaz mikor lesz már este?

nosce 2016.06.08. 17:45:36

tezsvirek melegedik az idő, de mindig figyeljétek a vízhőfok jelzést:
www.napiszar.hu/Thumbnails/29471.w-458.h0.q100.jpg

nosce 2016.06.08. 20:56:51

@Ay Mama, Que paso:
sok (kézi)munkája van neki ebben

Lilith.Inanna.1 2016.06.08. 21:11:30

@nosce: Már ideje volt, hiányzott a csapatból. :)

Krétagarbó 2016.06.08. 21:17:36

@Ay Mama, Que paso: engem inkább az érdekelne, vajon az unoka mikor áll a saját lábára.

nosce 2016.06.08. 21:28:04

@Lilith.Inanna.1:
ez a farmról jött idáig :)

Lilith.Inanna.1 2016.06.08. 21:30:10

@nosce: Hogy szedi a kis csámpáit. :D :)

nosce 2016.06.08. 21:30:49

@Krétagarbó:
amikor majd soros ösztöndíjat kap

nosce 2016.06.08. 21:31:21

@Lilith.Inanna.1:
nem akar lemaradni a tutiról :)

Lilith.Inanna.1 2016.06.08. 21:33:03

@nosce: Pont olyan, mint amikor kimegyek a kertbe és mind a 4 baba egyből a lábam alatt van. :D :)

Lilith.Inanna.1 2016.06.08. 21:35:23

@nosce: hétvégén lesznek 9 hetesek:)

nosce 2016.06.09. 07:37:54

Egyszer Chuck Norris a tizenegyest a szögletzászlótól végezte el. Védhetetlen gólt vágott.

Lilith.Inanna.1 2016.06.09. 08:52:42

Ma a Félixeket ünnepeljük.

2016.06.09. 09:08:19

@nosce: :DDD
ezeket a kerítéseket nem igazán sikerül elég magasra "csinálni", mint napjainkban egyre többször kiderül.
Alacsonyak gyerekeknek, felnőtteknek (!) főemlősöknek...
Mi jöhet még? :D

Ay Mama, Que paso 2016.06.09. 13:07:11

@Krétagarbó: Attila nap születtél? Az Orbán unoka, aki számításaim szerint ma vagy holnap születik kb. egy évesen fog a lábára állni.

nosce 2016.06.09. 18:47:48

@Neytiri1:
a főemlős mit jelent ? H nagy a mellük ? :)

2016.06.09. 19:53:24

@nosce: hát hogy FŐ az emlő.
Pontosabban ez azt jelenti, hogy nem a szemét nézik meg először a nőneműnek főemlőséknél.
Látványos kebelméretek előnyben, mert akkor másodszor sem a szemét nézik meg először.

nosce 2016.06.09. 20:16:36

@Neytiri1:
pedig a viasat meztelen reality-ben is mindig a szemüket nézik meg a csákók, akkor azok nem fő emlősök ?

Lilith.Inanna.1 2016.06.09. 21:06:20

Hihetetlen mennyiségű szúnyog van..és mind megtalált.

2016.06.09. 21:42:52

@nosce: Akkor ők csak szemlélősök.
Nem tartoznak a főemlősök rendjébe.

nosce 2016.06.09. 21:46:31

@Neytiri1:
még evolúciózniuk kell 1 milla évet :)

ő-szinte 2016.06.09. 22:07:52

@nosce: az igen :DDDDDDD
Mondjuk ez nem egy 200 kiós kan disznó volt ;)

Lilith.Inanna.1 2016.06.10. 08:51:28

Margitoknak és Grétáknak örvendünk.

Boldog Névnapot Krétácska. :) :*

Lilith.Inanna.1 2016.06.10. 08:52:49

@nosce: Jaaj ittenem hogy nekiveselkedett. :D

Ay Mama, Que paso 2016.06.10. 12:17:34

Napok óta nem tudok a hátamon aludni.Ez csak egyet jelenthet! A Belgák nyerik az Ebt.

Osztrák -Magyar Monarchia 4:1
Izland-Magyar 0:1
Purtu- Magyar 1:1

nosce 2016.06.10. 13:40:27

@Ay Mama, Que paso:
nem volt ott semmi látnivaló, csak a brexitet gyakorolták :)

nosce 2016.06.10. 21:22:00

@Lilith.Inanna.1:
de csak néztem a tolódást

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.06.11. 04:25:07

Ha már madárkák.

A héten hívnak az ősök, egymástól függetlenül. (A szomszéd házon, a mi oldalunkon, van egy seregély fészek.) Kisfiókok tanulnak repülni, Tequila egyiket hamm, bekapja. A két szülő mind a kettő kutyának nekiment, csépelték őket, csípték, ahol tudták, persze meg sem érezék, bár furcsa volt, mert nem tudtak hova menni :). Durva volt állítólag. Kutyák nyertek, reggelre minden fiók meghunyt.

Na, erre mondom, h sajnálom, de a természet rendje :S

nosce 2016.06.11. 07:19:51

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka:
Sztem ez nem a természet rendje Dottyka, hanem az ember beavatkozása. A kutyák nem tudnak hova menni, mert az emberrel vannak, de a seregélyek se mert ott vannak a fák meg a rovarok. Az első fióka megmurdelése után el kellett volna kis időre zárni a kutyákat amíg a fiókák megtanulnak repülni

Ay Mama, Que paso 2016.06.11. 10:33:49

utazgatok, mert utazni élvezet

Lilith.Inanna.1 2016.06.11. 15:46:46

@nosce: Nincs ezzel baj, bátor asszony. :D

ő-szinte 2016.06.11. 18:23:25

Faszom ebbe a kurva esőbe

nosce 2016.06.11. 22:00:33

@® snɯıɹd snɔlns.:
az álló farok már megvan, kéne kis herevasalás is

Krétagarbó 2016.06.12. 07:34:36

@Ay Mama, Que paso: nem, Győző:)
És a miénkre mikor áll?

Lilith.Inanna.1 2016.06.12. 08:59:17

Villő névnap.Lehet menni köszöntgetni.

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.12. 13:02:22

@nosce:
no ez igazán környezetbarát kipufogó, nem hagy ökológiai lábnyomot.

nosce 2016.06.12. 15:12:59

@® snɯıɹd snɔlns.:
akkor nem kéne bele egy kipufogó ? :)

ő-szinte 2016.06.12. 15:25:55

@® snɯıɹd snɔlns.: nem tölti be a képet, ez valami extra titkos sonka lehet :DDDDD

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.12. 15:53:05

@ő-szinte:
nosce ezexerint látta, nem panaszkodott.
de itt van helyette egy másik, talán ez jobban láttszik:
thumbs.pussypics.net/th/2016-05-12/352205_06.jpg

ő-szinte 2016.06.12. 16:23:37

@® snɯıɹd snɔlns.: hát ez úgy elég undorító a kis befeketedett széleivel :DDDDDDDDDDDDD :S

ő-szinte 2016.06.12. 16:25:50

@® snɯıɹd snɔlns.: kinevezlek diétás tanácsadómnak, mert pont ettem mikor megnyitottam, de valahogy egészen elment az étvágyam egyből :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :SSSS :D

ő-szinte 2016.06.12. 17:19:31

@® snɯıɹd snɔlns.: Igen, az tény :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de valahogy elment tőle az étvágyam :S :DDDDDDDDDDDDDDDD

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.12. 18:13:22

@ő-szinte:
tanulság, ha selyemsonkát vásárolsz, jusson eszedbe ez a kép, mindig nézd meg a fogyaszthatósági idejét.
túrórudiról nem is beszélve! :o)

ő-szinte 2016.06.12. 18:42:20

@® snɯıɹd snɔlns.: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
még jó, hogy nem eszem túrórudit :DDDDDDD
felénk a krinolin a menő, húst hússal ;DDDDDDDDD

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.12. 20:01:58

@ő-szinte:
asse rossz, de a faszaládé hosszabb...:o)

nosce 2016.06.12. 21:13:14

@Krétagarbó:
na kivivok mekkorát ugrik trumpi népszerűsége most, sztem a lédinek reszeltek

nosce 2016.06.12. 21:14:01

@ő-szinte:
a krinolin az jó vastag :)

nosce 2016.06.13. 09:20:03

Chuck Norris egyszer azt hitte h tévedett. De tévedett.

ő-szinte 2016.06.13. 15:17:14

@nosce: felénk nem csak megmutatják az ételnek a belevalókat ;DDDDDDD

ő-szinte 2016.06.13. 15:18:11

@® snɯıɹd snɔlns.: képet mindkettőről, mert így nem tudom :DDDD

ő-szinte 2016.06.13. 16:01:07

@nosce: hát ez a Dagályban kötelező :DDDDDD :S Pár éve voltam ott, ellopták a papucsomat, soha többet nem megyek abba a proli pocsolyába

ő-szinte 2016.06.13. 21:06:28

@nosce: adnak neki rendesen ;DDDDDDDDD

nosce 2016.06.13. 23:24:24

@ő-szinte:
nem sajnálják tőle :)

ő-szinte 2016.06.14. 01:05:43

@nosce: picit megváltozott a színük (is) :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.14. 08:20:00

@ő-szinte:
ezeknek a kritériumoknak csak norrisz felel meg, különösképpen a 90,60,90-es f@szméretét tekintve. :o(

ő-szinte 2016.06.14. 14:52:16

@® snɯıɹd snɔlns.: én az utsó kategóriában pályáznék de még támogatókat keresek :DDDDDDDDDDD

nosce 2016.06.14. 18:39:09

tezsvirek elég bendzso az osztrák meg a magyar csapi is :)

nosce 2016.06.14. 19:31:49

Dáááárrrrddddaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

nosce 2016.06.14. 19:44:37

Dááááárrrrrdddddaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiii

nosce 2016.06.14. 20:39:53

remélem tezsvirek a zangolok meg nyomnak egy brexitet

nosce 2016.06.14. 21:03:07

na eleget menőztem :)

nosce 2016.06.15. 09:20:41

Volt h Chuck Norris egyszerre rugta a tizenegyest és védte is. De a labda félelmében kidurrant.

ő-szinte 2016.06.15. 14:02:39

@nosce: akár azokat is ;DDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2016.06.15. 14:04:39

@nosce: vagy épp akkor kezdődik, kinek hogy :DDDDDDDDDDD :S

ő-szinte 2016.06.15. 14:06:06

@nosce: azért én szkeptikus vagyok, sokan azt gondolják, hogy reinkarnálódott az aranycsapat, de sajnos minden csoda 3 napig tart... :DDDD :S -o-

nosce 2016.06.15. 15:36:41

@ő-szinte:
attól azért messze járunk :_)

ő-szinte 2016.06.15. 19:46:35

@nosce: sztem is, de sokan ezt vízionálják :O

nosce 2016.06.15. 20:51:58

@ő-szinte:
hiányzik mondjuk egy Puskás, minimum :)

nosce 2016.06.15. 20:56:22

120 db-en csapassuk virek:
Mountain At My Gates
www.youtube.com/watch?v=yirNS7W8qFw

nosce 2016.06.15. 21:01:39

@ő-szinte:
ide totyognak megint a kacsákok ?

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.15. 21:06:36

@nosce:
látom te lili&biri fan vagy.

az én rádióm a sláger fm.

nosce 2016.06.15. 21:12:54

@® snɯıɹd snɔlns.:

mekkora malaca van az AC/DC-nek, Axl az eddigi lekkkkjobb énekesük
Highway to Hell
www.youtube.com/watch?v=y8ojg9yFxdg

ő-szinte 2016.06.15. 23:48:37

@nosce: totyognak azok mindenhova

ő-szinte 2016.06.15. 23:49:24

@nosce: mér kell a vibri dugóját lelakatolni? :O :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :O

ő-szinte 2016.06.15. 23:50:25

@nosce: erre a holnapi napra benevezek ;DDDDDDDDDD

ő-szinte 2016.06.16. 00:03:28

@nosce: sztem csak az ágyneműtartóban lehet, ha csak nem ment Narniába :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.16. 06:55:01

@nosce: jó, ugyis a csoki a kedvencem, bár ha lentebbről keveredik egy kis vanília az se baj.
a málna, eper, meggy opciókat kihagyom....:o)

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.16. 06:57:20

@ő-szinte: hogy ne azt a védét próbálják a szőkék bedugni:o)

nosce 2016.06.16. 08:21:38

@ő-szinte:
akkor nem tudják feltölteni :)

nosce 2016.06.16. 08:40:03

ez nem perzsa macska, inkább valami orosz kopasz macska lehet
www.napiszar.hu/Thumbnails/29582.w-800.h0.q100.jpg

nosce 2016.06.16. 08:53:57

Egyszer Chuck Norris hátvéd volt egy meccsen. A kitörő csatárt felrugta a holdba, A bíro befújta, kiállította a csatárt.

ő-szinte 2016.06.16. 10:33:16

@® snɯıɹd snɔlns.: :DDDDDDD na erre nem gonoltam :DDDDDD lehet nem vagyok elég szőke? :O :DDDDD

ő-szinte 2016.06.16. 10:34:26

@® snɯıɹd snɔlns.: nem tudom, nem emlékszem :DDDD
(Telóról vok)

nosce 2016.06.16. 13:56:38

@ő-szinte:
most jó idő van rájuk tudnak úszni a járdán is :)

ő-szinte 2016.06.16. 23:27:56

@nosce: te a mai fülledt-nyirkos kurvaidőt nevezted jónak mogyi? :DDDDD

nosce 2016.06.17. 08:58:26

@ő-szinte:
a kacsáknak jónak neveztem :)

nosce 2016.06.17. 20:48:01

űzzük űzzük virek
Feels Like We Only Go
www.youtube.com/watch?v=wycjnCCgUes

nosce 2016.06.17. 21:17:15

tezsvirek a földünk még nem egy vén fasz, beújított egy új holdat:
index.hu/tudomany/2016/06/17/aszteroida_kering_a_fold_korul/

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.17. 23:34:07

@nosce: hát igen, fura a világ.
természetesen nem vallják be, de a nőknek ez az igazi férfi, a többi nyámnyila alak.
a fasz sem érti...

ő-szinte 2016.06.18. 10:19:31

@nosce: vannak ilyen tévedések ;DDDDDD

ő-szinte 2016.06.18. 10:21:14

@nosce: hát vmiből meg kell élni

nosce 2016.06.18. 19:52:00

Dááááárdddddaaaiiiiiii

ő-szinte 2016.06.18. 20:26:25

@nosce: milyen így egyedül meccset nézni?:DDDD

nosce 2016.06.18. 20:32:39

@ő-szinte:
tele van a belváros :)

nosce 2016.06.18. 21:34:18

@Lilith.Inanna.1:

szeva lilike :), hol bujcsiztál ? :)

Lilith.Inanna.1 2016.06.18. 21:58:06

@nosce: Szia mogyi, rengeteg doboz a vállamon. :)

Punnany Massif - Másfél hete
www.youtube.com/watch?v=IV0Q9O4x3Bc

Még három hét, még 21 nap és hazautazom. 1 hét a családdal, 7 nap boldogság. :) (sóhaj)

nosce 2016.06.18. 23:28:44

tezsvirek a kiskörúton az Astoriától a Böske térig dugig van a körút és óriási fiesta van
Ria Ria Hungária
www.youtube.com/watch?v=1WAXfatv54g

nosce 2016.06.18. 23:29:23

@Lilith.Inanna.1:
harapd meg a dobozokat mogyi, nekem bejön :)

ő-szinte 2016.06.19. 08:42:41

@nosce: ne is mndd, botrány volt, azt hittem felrobbanok
Nem értem mi a faszért nem járt a 4-6-os pl a jászaitól
Csak a király utcáig kellett gyalogolnim magassarkúban rekordidő alatt, egy életre megszerettem a focit
Asszem

ő-szinte 2016.06.19. 08:43:39

@nosce: lehet, ő nem szereti a pina ízű dobozokat ;DDDDDD

nosce 2016.06.19. 09:56:02

@ő-szinte:
leveszed a magassarkút és mezítláb bevállalod :)

Krétagarbó 2016.06.19. 10:51:23

@nosce: tapasztaltuk. Közben meg a rádayn éjfélkor már nem óhajtottak kiszolgálni minket, ráadásul azt, hogy zárnak, vmi extra udvariatlan módon közölték (elmennétek? kérdezte a pincér!!)

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.19. 11:09:31

@Krétagarbó:
a kálvintól a bakátsig sok hely van a rádain

nosce 2016.06.19. 12:38:35

@ő-szinte:
azokat nyalni kell nem harapni :)

nosce 2016.06.19. 12:41:32

@Krétagarbó:
már nem a 9 ker a buliközpont hanem a 7-ker ott tovább is tartanak nyitva

nosce 2016.06.19. 18:26:24

tezsvirek a jövő héten dobozolás minősített esettye miatt nem leszek, legggyetek jók :)

ő-szinte 2016.06.19. 19:36:17

@nosce: utána meg vegyem vissza a retkes lábamra? :O

ő-szinte 2016.06.19. 19:37:36

@Krétagarbó: magyar vendéglátás :DDDDDDDDDD pffff

ő-szinte 2016.06.19. 19:39:26

@nosce: jó doboznyalást mogyi ;DDDDDDD

Lilith.Inanna.1 2016.06.19. 19:54:15

@nosce: Ne mar mogyi,akkor mit olvasok ha mar te sem leszel.:(

Lilith.Inanna.1 2016.06.19. 19:59:13

@nosce: Fasz kivan,itt egesz nap esett.

nosce 2016.06.19. 21:21:25

@ő-szinte:
bemész a mosdóba ott megmosod és aztán húzod fel :)

nosce 2016.06.19. 21:22:33

@Lilith.Inanna.1: @® snɯıɹd snɔlns.:
józsi majd tesz be csajokat érdeklő dolgokat

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.19. 21:24:24

@nosce:
csak legyen hozzá csaj akinek beteszi...

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.19. 23:39:25

Beszarás, már te is csak a fociban tudsz gondolkodni?! :o)

Ay Mama, Que paso 2016.06.20. 13:48:24

Önök rendeltek sóviccet?

Ria Ria Igaly Dia!!
Ria Ria Szűz Mária! :O

és most:
egy kis lépés az emberiségnek
és egy hosszú lépés nekem

Ay Mama, Que paso 2016.06.20. 13:54:08

Figyeltétek Dárdai von Paulus kezét?Az a nagyság jele. Nagy kéz szindróma. A nagy kezű emberek 74%a a statisztikák szerint, és 89%a a statiszták felmérései végett miatt minden esetben sikeresek.

És később a világ egyik legkreatívabb emberének igaz története. De most:
hosszú lépés az emberiségnek cubalibre nekem.

ő-szinte 2016.06.20. 14:29:18

@nosce: mogyi vazze, arra sem volt elég időm, hogy odaérjek, nem, hogy lábat mosni utána :D :(

ő-szinte 2016.06.20. 14:30:14

@Lilith.Inanna.1: majd józsi és mamma tartják a frontot és szórakoztatnak ;)))

ő-szinte 2016.06.20. 14:31:36

@Ay Mama, Que paso: én vodka redbullt kérek :DDDD

ő-szinte 2016.06.20. 14:32:19

@® snɯıɹd snɔlns.: de hol a napi betevőnk? :DDDDDDDDDD :O :D

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.20. 16:00:02

@ő-szinte:
a naht kasztniban?...
párna alatt?... :O
nem tudom.
de az enyém szelepcserén, mert már megint leeresztett... :o)

ő-szinte 2016.06.20. 18:17:19

@Lilith.Inanna.1: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jóvan vazze idealista vagyok ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.20. 22:35:46

mai "betevő"
a még nem emigrált hölgyeknek.
jó éjszakát

nd03.jxs.cz/330/458/a8bc80ab48_65883772_o2.gif

ő-szinte 2016.06.20. 23:26:09

@® snɯıɹd snɔlns.: hát lehet, hogy visszamosolyognék rá ;DDDDDDDD

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.20. 23:28:46

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka:

na, már megérte dolgoznom, az 501 csak követeli a betevőt, de nagyívben belerosál, a többiek ugyszintén.
dolgozzon nekik a pöcsöm...:o)
majd jön nosce oszt ellátja őket.

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.20. 23:29:39

@ő-szinte: l
ez közben jött, még ïrtam.

Ay Mama, Que paso 2016.06.21. 10:20:08

@Ay Mama, Que paso: Dirk Gerkens Wunschneustadtburghoffenben született. Már gyermekkorában kiemelkedett társai közül. Ő rakott előszór a Coca Colába menthost csak nem tudta felvenni. Aztán média cézár lett és olyan kulturális szőnyegbombázással vette be Magyarországot, amilyet a Ratio Educationis és Klebensberg Kúnó együttesen sem értek el. Csak pár név/műsor: Győzike, avagy mit ér az ember ha vidéki, vagy Pákkó, avagy ki lopja el a lándzsát Palace Athéne kezéből. De Dirk még erre is rá tudott tenni. Nemrég meghozta élete legprovokatívabb, legnagyvolumenübb döntését. Biztos tudjátok, hogy a fű zöld, az ég kék a TV2, és ez a tv tíz új csatornát indít . Ebből az egyik filmeket fog sugározni. És itt jön Dirk zsenialitása. (Megszakítjuk ezen hozzászólást, hogy figyelmeztessük az olvasókat, jobban teszik ha a továbbolvasás előtt leülnek egy támlás ülő alkalmatosságra. Mivel a továbbiakban a kreatív cunami, amit Dirk keltett levetheti Önöket a földre. Hogy megértsék, talán akkor volt ilyesmi amikor Sarka Kata együtt sminkelt Rogán Cecíliával).
Tehát főhős Dirk körbenézet a magyar csatornák piktortégla üregei közt és a következő nevet adta a TV2 mozi csatornájának, ahol filmeket fognak vetíteni:
...........................Mozi Plusz.........................

Én már Mozi + os pólóban és sapkáéban ülök épp most. Is.

Ay Mama, Que paso 2016.06.21. 10:35:40

@Ay Mama, Que paso: meg nem erősített források szerint az Aliz Csodaországban c. filmmel fog indulni a Mozi Plusz
potyognak az örömkönnyeim

nosce 2016.06.21. 20:17:26

@Ay Mama, Que paso:

igazából ezt a nevet Timcsi találta ki csak elfelejtette levédetni, Andy meg is rótta érte

nosce 2016.06.21. 20:18:10

tezsvirek Dárdai király bejutcsizott a 16 közé !!!!
www.youtube.com/watch?v=1WAXfatv54g

még off

Lilith.Inanna.1 2016.06.21. 20:58:57

@Ay Mama, Que paso: Zseniális. Sosem hittem volna.Fenomenális ötlet.

Lilith.Inanna.1 2016.06.21. 21:00:59

Beteg vagyok, remélem holnapra jobban leszek.
Jó éjt mogyik.

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.21. 21:18:08

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka:
a nébih nem emelt ellene kifogást, haccp vizsgája megvan, a tej összcsíraszáma a jogszabályban leírtaknak megfelel, működését engedélyezem. :o)

Ay Mama, Que paso 2016.06.22. 10:46:48

@Lilith.Inanna.1: bejött a remény?

www.youtube.com/watch?v=3Y5yzEIF29Y

annyira aggódóm Katáért. sehol egy magyar válogatottas poszt :/

Lilith.Inanna.1 2016.06.22. 20:52:36

@® snɯıɹd snɔlns.: Igyekszem.
@Ay Mama, Que paso: Sajnos nem, olyan nyomorultul vagyok.
Nem kell aggódni érte, tudod ő roppant szerény.Szerényen önmagáról posztol még Fociőrületben is.De neki ez nem móka és kacagás, muszáj szponzorált ruhákban feszítenie.

www.youtube.com/watch?v=0lBnr9RyISU

ő-szinte 2016.06.22. 22:15:26

Bakker, brteg vagyok, nem kicsit:((((((((
Fulladásos köhögőrohamok, arc és homlküreggyulladás, légcsőhurut, tüdőgyulladás gyanú, rémálmközérzet
Welcome nyár...

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.23. 08:41:26

mindenki gyógyujjon meg a picsába!!! :o)

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.23. 08:42:44

@ő-szinte:
máskor nem kell annyit üvöltözni a meccs közben. :o)

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.23. 08:47:25

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka:
erről egy régi mondás jut eszembe:
kéz a kézbe...
más a kézbe...
kéz a másba...
más a másba... ! :o)

Lilith.Inanna.1 2016.06.23. 11:11:03

Ne felejtsétek a Zoltánokat megköszönteni.

Lilith.Inanna.1 2016.06.23. 11:12:12

@ő-szinte: Pedig össze sem beszéltünk. :))

Lilith.Inanna.1 2016.06.23. 11:15:04

Volt már valaki a Katica farmon/tanyán ? Érdemes elmenni?

Lilith.Inanna.1 2016.06.23. 11:16:19

Esetleg más kalandparkos ötlet?

Ay Mama, Que paso 2016.06.23. 12:58:32

Ha megnyerjük az Ebt egész hátas Szalai Ádámot varratok magamra. Szívem főlé, pedig Palit festik majd.

ő-szinte 2016.06.23. 15:33:26

@® snɯıɹd snɔlns.: olyat nem csináltam
Nem nézek focit
Ha a jóisten játszik sem

nosce 2016.06.23. 16:47:23

@ő-szinte: @Lilith.Inanna.1:
a betegséget a rudamon csepp mmkk hibátlanul gyógyítja mogyik :)

ő-szinte 2016.06.24. 00:30:45

@nosce: fulladásos köhögésnél kicsit véleményes a dolog :DDDD
süti beállítások módosítása