Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Friss topikok

  • ő-szinte: @nosce: ez én vagyok :DDDDDDDDDD (2024.04.19. 12:39) Oakka Pukki és a globális felmelegedés
  • Nevem senki.: 2 hete dolgozták föl és most megint. Cotton Eye Joe youtu.be/kH4SbgahKmw?si=6JmElcO5z4mCOssC (2024.04.15. 16:29) Szerizős topic
  • nosce: 64.media.tumblr.com/ba891e878d52820a3dfd2c3f48eaddf0/7ab5891917cdf1de-97/s540x810/ab841f330bc32cc9... (2024.01.23. 16:57) Gyerünk Bolgárba le
  • ÉÉN VAGYOKH AZZ __ A GYÚRCSÁÁNY!: @Neytiri1: Kedves Neytirííhh _______ drááágáámm! Szólt NEKEM a Péter barátomm __ hogy nézzzek már ... (2023.08.21. 16:51) Womb-Józsi-Berber-Sleppy-többiek topic
  • ő-szinte: @alibaszna de la bamba: én eddig nég bele se mentem, nem hogy ugorjak :DD Nekem hideg itt a víz (2023.06.22. 17:12) Gyerünk görögbe le

A Mogyik számlálója

vv6 bullshit generátor

 


 

 

 

 

 

 

Melyik paraszt legyen a király ?

2016.05.29. 19:44 nosce

Több mint 10 hét farmi cumshot után, több mint 2 hét éhezés után, Heni elfuserált kolbásztöltése után,


henikibubl.jpg

I. Norbinus (Norbi et Urbi) cölöpről lepottyanása után, ŐsemberAttis önnön keresztre feszítése és 5 párbaja után,

a két d(k)anos rendes embör Gergő:

gergobubl.jpg

malactáp Gaben:

gabobuble3.jpg

 

és az  instant megkanolt Szinti:

cintibubl.jpg

mind arra vártak, h a rendes embörök eldöntsék szavazataikkal, melyik paraszt legyen a király.

A farm  története röviden:
    Elöször Danit párbajban kicsomózta Dóri, Sanya lefűrészelte túzoltót, a földhöz tapadó Heni kihúzta Vivit, közben a hallgatag Gergő becserkészte a kissé körülményesen fogalmazó Brigit. Szerelmük nehezen indult, de végül a mazsola bor próbát is kiállta,  bár Brigi az ajtófélfával is smacizott közben.
Aztán jött a nagy Attila korszak, kihajította Diát, aztán Sanyát, közben a farm erős lánya lepottyantotta I Norbinust ,utána Attis Dórira kötötte a nyúl cipőt, lemorzsolta Brigit is, de ütközött végül a farm erős lányával, és beragadt a mocsárba.

    És indul a sóóóóóóóóóó:
Zé közben kölcsönvette Attis bajszát és köszönti a pajtában megjelent nagyérdeműt, ahol Heni is ott figyel. Zé mellett Ancsa csak biodíszlet, úgy beszürkül a müscsi alatt , h a görbe láb védjegyét észre se vesszük, csak az ordítozását.

Bevágják a farmereket, üziket kapnak, Gerit Brigi nagyon szerizi, Cinti egyik szeme sír a másik üveg, ja nem, nevet. Azután a párbaj utáni bulit csapatják a müscsiben.

Jól bebasztak , Gaben meg Geri kileste Cintit fürdés közben, mind2-n rámerevedtek a mellére, Gaben már a punci borotválását is látta, Ettől felkanoltan Geri ráfeküdt késöbb az ágyban Cintire, de akkor még nem indult be a vidia kéménységű farm csajszi. Ne dőlj be Gaben Cintinek, semmit nem ad az ember szájába, csak beszél - mondja Geri, én jó kislány vagyok - így Cinti, mire Geri meg visszadzsal kongóhoz, álló farokkal.
Reggel Gaben imádkozik a farönkök fitnessz Istenéhez a kertben, Babóca közben ott ministrál. Aláfestésként Geri kemény ujjazásba kezd Cintivel az ágyban, mikro sikongatással és sóhajokkal, eközben  Gaben hálát ad az élményekért, közben Cinti is beteljesül és Ő is nagy sóhajjal ad hálát az élményért.  De vissza a pajtába Zéhez.
Brigi arcáról lesett a mékup közben, ki is mutatta h nincs most önmagával balanszban. A tények makacs dolgok -  mondja, nagy ostabaság volt Geri  részéről egy ilyet betolni - válaszolja Zének. Erre a közönség felnyerit a pajtában

A maradék farmerek népi göncben örülnek Zé bejelentkezésének. Cinti bízik benne h ő nyer, Gábor 15 percben mondja el, h izgul. Tehát izgul.Azaz izgul. Gergő szerint minden úgy lesz ahogy lesz, őt nem izgatja.
Az állás ekkor fantomizálva
30%, 36%,34%

Cinti kisfilmje: A túlalvásokról az ordibálásokról a konfliktusba beleállásokból áll. Lapozzunk. Cinti büszke és kéri h szavazzanak rá.

Gaben kisfilmje, megmutatja az aranyköpéseit. Gabónak jó volt visszalátnia magát , nem is gondolta volna h ilyen képeket is tud vágni. Az izom sorvadása miatt nem izgul, mert malactáppal otthon majd megküldi, és 2 hét alatt kipattintja magát. Ő is várja a szavazatokat

Geri filmjében Geri vall: Kongó Geri lelkének a kivetítése, jó ha ott van mellette, szereti. Brigi le van szarva a filmben, a központi elem Attilla és az állatok viszonya, a védettségi győzelmei, na és kongó. Geri szerint a védettségek megmutatták h ő tűzön vizen át tör a győzelemre. Kivi lennék hány téglát régészkedett volna ki a mocsárból és mikorra, ez a szent embör :)

Geri védőbeszéde szerint egy meleg otthonra vágyó emberre kéri h szavazzanak. Brigi erős grimaszt vág ahhoz, h Geri vele képzeli el a zéletét. Geri vagy emlékezetkiesésben szenved, vagy bizik abban h Cinti majd igéretéhez híven nem áriulja el h mi történt. Geri szerint Cinti a 3. Gabo szerint Geri, és lássuk a mostani állást, ami nem máááássss:

mint h Cintinek reszeltek ő a harmadik, megy haza. Egy kanolással gazdagabban, de 20 millával karcsúbban.

Cinti ki a pajtába és Zé kérdezi h milyen érzés? Hát milyen Zé bazdmegggg, nagyon szar te gyökér- gondolja Cinti. Cinti szerint az volt a baj h szar volt a kampány filmje, mert nem azt az oldalát mutatta meg, amilyen ő valójában. Vaj az melyik lehet ?

A szünet és a több tucat reklám után az állás MOST: DE előbb Gabo örül h itt van, és van olyan egyéniség h nyerjen.. Gergő meg úgy volt vele, h amíg rajta múlik, minden párbajt megnyer.

 Tehát az áááállllááááásss:

61% 39% ,valaki nagyon elhúzott - mondja Zé. Gaben bízik benne h ő a több %-os kép. Gergő azt kéri h biztos ami biztos szavazzanak rá, mert egyik fantom képen sem látja a szakállát. Szavazzanak mondja Zé is, végül is neki is abból dől a lé.

Újabb Gaben felszopó film, Sanyát az apjának tekinti, mert vele tolta a malactápszert. A legnagyobb erőt a berátnője adta neki, mikor bejött, a gyomra a torkában volt, a szerelem minden jelét produkálta. Gaben a legbüszkébb a kecskefejő állásra, ami mondjuk meg, ritka nagyon szar volt. Reméljük nem ez volt Gaben életének fő műve :). Gáborként érkezett és farmgáborként megy, ez a legnagyobb elismerés számára - mondja.

Gabennek beakadt a kecskefejő állás, Zének megint megemlíti a film utáni felszopásban, reméljük ha visszanézi, hamar elengedi ezt a témát.

És most jön Gergő felszopó film. Kongóval és Brigivel találta meg legkönyebben a hangot. Bevágják Brigi csőrözéseit is a biulizókkal. De Gergő mottója, ha elromlik valami nem eldobni, hanem megjavítani. Ne most lesz  majd mit, a Cinti kefélés után kikalapálni a kapcsolatukon.

Zé rákérdezett, h mi történt reggel Cintivel. Geri szerint csak bohóckodott, Cinti szerint: ki, hogy nevezi. Arra gondolhatott sztem,  h Cinti előbb megpolírozta a bohócát, ő pedig betolta neki. Gergő Zé kérdésre válaszul, reméli h Brigi is majd  poénra veszi a bohóckodást.

Attis a pajtában ugrálva vezényel a közönségnek, h tolják ezerrel az utolsó percben is Gabenre. Majdnem szívinfarktust kapott, le is ültette Zé, két szerki meg előkészítette az újraélesztőt, de NEM, hanem visszaült a helyére.

Mindenki majd beszarik az izgalomtól, de előbb kis reklám sztem. Gaben szerint akármi lesz, jó lesz, de gondolom a 20 millával még jobb lesz.

A végeredmény nem változott, 61%,39%. De az engedélyezett reklám időt már ellőtték így kapcsiból jön az eredmény 61%,39% Gabeeeeeeenn javára. Ezentúl arany lapáttal eheti a malactápot, évekig. Úr'sten, bassza meg - örül Gaben. Megköszöni a dézsának h beleállhatott és mindent megköszön minden tárgynak. Minden vasárnap ott lesz a templomban ezentúl - igéri.

Gergő kijön másodikként kivi leszek Brigi a nyakába ugrik-e. NEM. Drága baszás volt ez Geri, aludhatsz tovább kongóval - gondolom én. Zé kérdésére h mi lehetett szerinte az ok, azt vetíti makacsul, h az történt h Gaben több szavazatot kapott. Most nincs hova mennie legfeljebb az adósok börtonébe,- mondja, de reméli Brigi befogadja. Brigi ezt kibírta röhöhögö görcs nélkül. Talán kongót magához veszi ha Geri homi lesz, Geri meg bohóckodhat tovább.

Most Gaben jön ki,  vele örül a farmlakók többsége, FitnesszSanya is ott headbang-gel (sztem majd befűzi h szálljon be a középájrópai fitnesszterembe a 20 millából, tuti lehúzza valamivel az öreg róka), Gaben meg most már hazamehet, jól megsimogatni a zacsit.

Auréliónak és Pinkinek meg igaza lett. 

Ez a történet vége, fuss el véle.

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nosce 2016.06.19. 09:56:02

@ő-szinte:
leveszed a magassarkút és mezítláb bevállalod :)

Krétagarbó 2016.06.19. 10:51:23

@nosce: tapasztaltuk. Közben meg a rádayn éjfélkor már nem óhajtottak kiszolgálni minket, ráadásul azt, hogy zárnak, vmi extra udvariatlan módon közölték (elmennétek? kérdezte a pincér!!)

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.19. 11:09:31

@Krétagarbó:
a kálvintól a bakátsig sok hely van a rádain

nosce 2016.06.19. 12:38:35

@ő-szinte:
azokat nyalni kell nem harapni :)

nosce 2016.06.19. 12:41:32

@Krétagarbó:
már nem a 9 ker a buliközpont hanem a 7-ker ott tovább is tartanak nyitva

nosce 2016.06.19. 18:26:24

tezsvirek a jövő héten dobozolás minősített esettye miatt nem leszek, legggyetek jók :)

ő-szinte 2016.06.19. 19:36:17

@nosce: utána meg vegyem vissza a retkes lábamra? :O

ő-szinte 2016.06.19. 19:37:36

@Krétagarbó: magyar vendéglátás :DDDDDDDDDD pffff

ő-szinte 2016.06.19. 19:39:26

@nosce: jó doboznyalást mogyi ;DDDDDDD

Lilith.Inanna.1 2016.06.19. 19:54:15

@nosce: Ne mar mogyi,akkor mit olvasok ha mar te sem leszel.:(

Lilith.Inanna.1 2016.06.19. 19:59:13

@nosce: Fasz kivan,itt egesz nap esett.

nosce 2016.06.19. 21:21:25

@ő-szinte:
bemész a mosdóba ott megmosod és aztán húzod fel :)

nosce 2016.06.19. 21:22:33

@Lilith.Inanna.1: @® snɯıɹd snɔlns.:
józsi majd tesz be csajokat érdeklő dolgokat

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.19. 21:24:24

@nosce:
csak legyen hozzá csaj akinek beteszi...

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.19. 23:39:25

Beszarás, már te is csak a fociban tudsz gondolkodni?! :o)

Ay Mama, Que paso 2016.06.20. 13:48:24

Önök rendeltek sóviccet?

Ria Ria Igaly Dia!!
Ria Ria Szűz Mária! :O

és most:
egy kis lépés az emberiségnek
és egy hosszú lépés nekem

Ay Mama, Que paso 2016.06.20. 13:54:08

Figyeltétek Dárdai von Paulus kezét?Az a nagyság jele. Nagy kéz szindróma. A nagy kezű emberek 74%a a statisztikák szerint, és 89%a a statiszták felmérései végett miatt minden esetben sikeresek.

És később a világ egyik legkreatívabb emberének igaz története. De most:
hosszú lépés az emberiségnek cubalibre nekem.

ő-szinte 2016.06.20. 14:29:18

@nosce: mogyi vazze, arra sem volt elég időm, hogy odaérjek, nem, hogy lábat mosni utána :D :(

ő-szinte 2016.06.20. 14:30:14

@Lilith.Inanna.1: majd józsi és mamma tartják a frontot és szórakoztatnak ;)))

ő-szinte 2016.06.20. 14:31:36

@Ay Mama, Que paso: én vodka redbullt kérek :DDDD

ő-szinte 2016.06.20. 14:32:19

@® snɯıɹd snɔlns.: de hol a napi betevőnk? :DDDDDDDDDD :O :D

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.20. 16:00:02

@ő-szinte:
a naht kasztniban?...
párna alatt?... :O
nem tudom.
de az enyém szelepcserén, mert már megint leeresztett... :o)

ő-szinte 2016.06.20. 18:17:19

@Lilith.Inanna.1: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jóvan vazze idealista vagyok ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.20. 22:35:46

mai "betevő"
a még nem emigrált hölgyeknek.
jó éjszakát

nd03.jxs.cz/330/458/a8bc80ab48_65883772_o2.gif

ő-szinte 2016.06.20. 23:26:09

@® snɯıɹd snɔlns.: hát lehet, hogy visszamosolyognék rá ;DDDDDDDD

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.20. 23:28:46

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka:

na, már megérte dolgoznom, az 501 csak követeli a betevőt, de nagyívben belerosál, a többiek ugyszintén.
dolgozzon nekik a pöcsöm...:o)
majd jön nosce oszt ellátja őket.

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.20. 23:29:39

@ő-szinte: l
ez közben jött, még ïrtam.

Ay Mama, Que paso 2016.06.21. 10:20:08

@Ay Mama, Que paso: Dirk Gerkens Wunschneustadtburghoffenben született. Már gyermekkorában kiemelkedett társai közül. Ő rakott előszór a Coca Colába menthost csak nem tudta felvenni. Aztán média cézár lett és olyan kulturális szőnyegbombázással vette be Magyarországot, amilyet a Ratio Educationis és Klebensberg Kúnó együttesen sem értek el. Csak pár név/műsor: Győzike, avagy mit ér az ember ha vidéki, vagy Pákkó, avagy ki lopja el a lándzsát Palace Athéne kezéből. De Dirk még erre is rá tudott tenni. Nemrég meghozta élete legprovokatívabb, legnagyvolumenübb döntését. Biztos tudjátok, hogy a fű zöld, az ég kék a TV2, és ez a tv tíz új csatornát indít . Ebből az egyik filmeket fog sugározni. És itt jön Dirk zsenialitása. (Megszakítjuk ezen hozzászólást, hogy figyelmeztessük az olvasókat, jobban teszik ha a továbbolvasás előtt leülnek egy támlás ülő alkalmatosságra. Mivel a továbbiakban a kreatív cunami, amit Dirk keltett levetheti Önöket a földre. Hogy megértsék, talán akkor volt ilyesmi amikor Sarka Kata együtt sminkelt Rogán Cecíliával).
Tehát főhős Dirk körbenézet a magyar csatornák piktortégla üregei közt és a következő nevet adta a TV2 mozi csatornájának, ahol filmeket fognak vetíteni:
...........................Mozi Plusz.........................

Én már Mozi + os pólóban és sapkáéban ülök épp most. Is.

Ay Mama, Que paso 2016.06.21. 10:35:40

@Ay Mama, Que paso: meg nem erősített források szerint az Aliz Csodaországban c. filmmel fog indulni a Mozi Plusz
potyognak az örömkönnyeim

nosce 2016.06.21. 20:17:26

@Ay Mama, Que paso:

igazából ezt a nevet Timcsi találta ki csak elfelejtette levédetni, Andy meg is rótta érte

nosce 2016.06.21. 20:18:10

tezsvirek Dárdai király bejutcsizott a 16 közé !!!!
www.youtube.com/watch?v=1WAXfatv54g

még off

Lilith.Inanna.1 2016.06.21. 20:58:57

@Ay Mama, Que paso: Zseniális. Sosem hittem volna.Fenomenális ötlet.

Lilith.Inanna.1 2016.06.21. 21:00:59

Beteg vagyok, remélem holnapra jobban leszek.
Jó éjt mogyik.

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.21. 21:18:08

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka:
a nébih nem emelt ellene kifogást, haccp vizsgája megvan, a tej összcsíraszáma a jogszabályban leírtaknak megfelel, működését engedélyezem. :o)

Ay Mama, Que paso 2016.06.22. 10:46:48

@Lilith.Inanna.1: bejött a remény?

www.youtube.com/watch?v=3Y5yzEIF29Y

annyira aggódóm Katáért. sehol egy magyar válogatottas poszt :/

Lilith.Inanna.1 2016.06.22. 20:52:36

@® snɯıɹd snɔlns.: Igyekszem.
@Ay Mama, Que paso: Sajnos nem, olyan nyomorultul vagyok.
Nem kell aggódni érte, tudod ő roppant szerény.Szerényen önmagáról posztol még Fociőrületben is.De neki ez nem móka és kacagás, muszáj szponzorált ruhákban feszítenie.

www.youtube.com/watch?v=0lBnr9RyISU

ő-szinte 2016.06.22. 22:15:26

Bakker, brteg vagyok, nem kicsit:((((((((
Fulladásos köhögőrohamok, arc és homlküreggyulladás, légcsőhurut, tüdőgyulladás gyanú, rémálmközérzet
Welcome nyár...

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.23. 08:41:26

mindenki gyógyujjon meg a picsába!!! :o)

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.23. 08:42:44

@ő-szinte:
máskor nem kell annyit üvöltözni a meccs közben. :o)

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.23. 08:47:25

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka:
erről egy régi mondás jut eszembe:
kéz a kézbe...
más a kézbe...
kéz a másba...
más a másba... ! :o)

Lilith.Inanna.1 2016.06.23. 11:11:03

Ne felejtsétek a Zoltánokat megköszönteni.

Lilith.Inanna.1 2016.06.23. 11:12:12

@ő-szinte: Pedig össze sem beszéltünk. :))

Lilith.Inanna.1 2016.06.23. 11:15:04

Volt már valaki a Katica farmon/tanyán ? Érdemes elmenni?

Lilith.Inanna.1 2016.06.23. 11:16:19

Esetleg más kalandparkos ötlet?

Ay Mama, Que paso 2016.06.23. 12:58:32

Ha megnyerjük az Ebt egész hátas Szalai Ádámot varratok magamra. Szívem főlé, pedig Palit festik majd.

ő-szinte 2016.06.23. 15:33:26

@® snɯıɹd snɔlns.: olyat nem csináltam
Nem nézek focit
Ha a jóisten játszik sem

nosce 2016.06.23. 16:47:23

@ő-szinte: @Lilith.Inanna.1:
a betegséget a rudamon csepp mmkk hibátlanul gyógyítja mogyik :)

ő-szinte 2016.06.24. 00:30:45

@nosce: fulladásos köhögésnél kicsit véleményes a dolog :DDDD
süti beállítások módosítása